Bithumb anmeldelse 2021 – Legit sted at købe Bitcoins?

Ikke-vestlige udvekslinger er noget af et tabuemne i kryptovalutas verden. Faldet af den japansk-baserede Mt. Gox og de nylige klemninger på kryptohandel af kinesiske, indiske og koreanske regeringer fik den gennemsnitlige bruger til at tænke to gange, før han gjorde sin forretning uden for USA / Europa. Alligevel nyder mange mennesker den lempelige (er) regulering og lavere gebyrer, som disse „outsidere“ giver, hvilket er det, der gjorde Bitcoin Loophole, en koreansk børs, til en af ​​verdens mest populære platforme til kryptohandel.

Bithumb er baseret i Seoul, Sydkorea

Grundlagt i 2013 ejes og drives det af et firma kaldet BTC Korea.Com Co. Ltd. Bloomberg-profilen for virksomheden nævner ingen ledere, bestyrelsesmedlemmer eller andre data om virksomheden. Denne udveksling giver brugerne mulighed for at købe, sælge og opbevare Bitcoin samt en række andre kryptovalutaer.

Det har for nylig kæmpet en krig med Upbit for titlen på Koreas største kryptovalutabørs . Dets daglige handelsvolumen går næsten regelmæssigt over en milliard dollars i værdi og placerer denne udveksling blandt de 10 bedste verdensudvekslinger volumenmæssigt. For nylig kom der en rapport, der antydede, at mængden af ​​24-timers transaktioner på Bithumb stod på 3,48 billioner vundet (US $ 3,27 mia.), Og tallet nåede 8,4 billioner vundet (US $ 7,89 mia.), Kombineret med Upbit.

Det er langt mere end noget andet land i betragtning af det faktum, at daglige transaktioner i Hong Kong (som har to børser på top 10-listen i verden) beløb sig til 6,3 billioner vundet (5,92 milliarder dollars), mens de i Kina tilføjede op til 3,7 billioner vandt (3,47 mia. $). Tilbage i 2017 rapporterede Korea Herald, at Bithumb tegnede sig for ca. 10% af den globale Bitcoin-handel. Denne procentdel er faldet nu med andre valutaer, der overtager deres andel af handelsvolumen. Alligevel er Bithumb fortsat en betydelig spiller på Bitcoin-markedet med daglige Bitcoin-handelsvolumener, der når hundreder af millioner af dollars. Børsen citeres regelmæssigt som ansvarlig for ca. halvdelen af ​​Sydkoreas Ethereum-handel.

Regulering

Som med alle koreanske platforme er Bithumb underlagt en vis juridisk overvågning fra den sydkoreanske Financial Services Commission (FSC), Korean Fair Trade Commission (KFTC), National Tax Service (Korean IRS) og politiet. Sydkorea planlægger at gøre en regeringsomfattende indsats for at styrke kryptoreglerne. Under et interview med lokalradiostationen TBS sagde vicepremierminister og finansminister Kim Dong-yeon, „Forslaget om at lukke kryptovalutabørser er stadig en mulighed, der overvejes,“ der vækker kontroversen om lukningen af ​​børser igen.

„Der er mange urimelige og spekulative transaktioner i digitale valutaer, så regeringen mener, at der er behov for rimelige regler i enhver form“, sagde Kim. Da store lande i verden, herunder Sydkorea, forsøger at komme med strengere regulering, har markederne været udsat for en afmatning. Alligevel viste et nylig vidnesbyrd fra den amerikanske SEC og CFDC foran det amerikanske senat, at den amerikanske regering ikke ønsker at lukke for handel med kryptokurver fuldstændigt.

Snarere sigter de mod at regulere det til alles bedste. Da USA normalt er diktatoren for verdens finansielle politikker, forventes det, at andre lande, især amerikanske allierede som Sydkorea, vil følge efter.