Adoption af Bitcoin forøges mod fiat, Pierre Rochard

Adoption af Bitcoin vil sandsynligvis stige med den anden bølge af COVID-19.

Pierre Rochard mener, at vedtagelsen er langsom på grund af manglende almindelig mediedækning.

Bitcoin kommer sandsynligvis ind i det almindelige rampelys, hvis det kommer forbi $ 20000.

Cryptocurrency-berømthed Pierre Rochard forklarer, at med den anden bølge af COVID-19-pandemi klar til at ramme verden, vil Bitcoin Pro også meget sandsynligt stige med mange folder.

Taler i en podcast for førende kryptovalutaudveksling forklarer Kraken Rochard, at COVID-19 øger ledigheden.

Arbejdsløsheden fører til billioner af dollars i trykning, og det blev set over hele kloden som i Europa og andre lande. Med den forventede anden bølge af pandemien vil regeringer sandsynligvis udskrive mere valuta. Fiat-valutaen kan udskrives i uendelige beløb, der rejser spørgsmålet om, hvorvidt folk skal bruge fiat eller fiat-backede aktiver.

Bitcoin fordobles i værdi, hvilket gør det til et spekulativt aktiv, men på længere sigt vil Bitcoin efterlade guld, fast ejendom og andre aktiver i løbet. Og selvom COVID-19-krisen ikke var en realitet, er Bitcoin stadig en stærk konkurrent, da den er drevet af den reelle efterspørgsel.
Relaterede indlæg

  • Salinas Pliego, den næstrigeste mexicanske ejer Bitcoin
  • Skype-grundlægger afslører, at han beholder sin rigdom i Bitcoin
  • Bitcoin-prisen ramte lige $ 17500 hele tiden
  • Grayscale Bitcoin Trust har nu 2,4% af den samlede Bitcoin-forsyning
  • Adoption af Bitcoin i almindelige medier

Pierre mener, at der er vidnesbyrd fra store kanoner på Twitter, men der er ingen større massemediedækning. Kryptovalutaen drives traditionelt af detailhandlere, men denne gang er det et helt andet tilfælde, hvor nye investeringer kommer fra makromiljø. Selvom prisen svinger mellem for hausse og for baisse, stiger den grundlæggende værdi stadig.

De almindelige medier vil se på de nuværende Bitcoin-højder, når markedsboblen bevæger sig, men når prisen er stabil over historiens højeste, vil det sandsynligvis få noget rampelys. Der er masser af andre ting som det amerikanske præsidentvalg, COVID-19 og Bitcoin rampelyset ville stige, hvis det forbliver stabilt over $ 20000.

Pierre er ikke den eneste, der tror på hurtig Bitcoin-adoption, de berømte Winkless Twins er også ivrige promotorer af Bitcoin-adoption, og Cameron kaldte bare alle millionærer over hele kloden til at eje mindst 1 Bitcoin.

Jeg har sagt det før, men det gentager sig. Der er 46,8 millioner millionærer i verden. Der er kun 21 millioner #Bitcoin – mindre end halvdelen vil nogensinde være i stand til at eje 1 bitcoin. Gå ikke glip af revolutionen.
– Cameron Winklevoss (@cameron) 17. november 2020

Cameron bakker sin udfordring op med, at der kun er 21 millioner Bitcoin og 46,8 millioner millionærer over hele kloden.